rotan 2 kabinet

  • rattan 2 cabinet J038

    rotan 2 kabinet J038

    Babagan barang iki GABUNG KLASIK lan MODERN - Laci sing dihias rotan nggabungake kaendahan estetika kanthi kepraktisan sing hebat. Rotan alami nganggo teknologi tenun gawenan tangan, rotan alami ora mung pengaruh nyerep kelembapan lan panas nanging uga ngasilake efek visual sing sampurna, nambah omah sing apik. QUALITY RELIABLE - Siji laci kanthi desain kabinet panyimpenan gedhe bisa nggawe papan panyimpenan sing akeh, nambah rega tuku. We prom ...
  • rattan 2 cabinet K653

    rotan 2 kabinet K653

    Babagan barang iki Ukuran Laci Meja Rotan: 16 * 11.5 * 24 cm. Sampeyan ora mung bisa njaga meja rapi, nanging aksesoris nganggo meja laci dekorasi ramah lingkungan sing unik. 【Rotan alam】 Digawe saka rotan alam sing kuat. Lumahing rotan alami, sing ora mbebayani tumrap awak manungsa. 【Ngirit Spasi sing Efisien】 Ngilangi kekacoan, mbebasake ruang kabinet. Ngatur lan nyimpen macem-macem barang kalebu perlengkapan kantor, peralatan mandi, lan liya-liyane. 【Gamelan】 The ratta ...
  • rattan 2 cabinet K651

    rotan 2 kabinet K651

    Babagan barang iki Desain modern: match warna Morden saka bagean rotan alami kanthi sikil kayu padhet sing nggawe swasana padhang lan morden. Paling apik kanggo dekorasi lan bakal nggawe tambahan sing sampurna ing ruangan kasebut. Panyimpenan cerdas: meja laci modern loro iki nyedhiyakake solusi panyimpenan kanggo jarak jauh, buku favorit, kenang-kenangan, gelas, obat-obatan lan barang-barang liyane sing dibutuhake. Nampilake bobot entheng lan desain kompak, Nightstand bisa dipindhah kanthi gampang lan gampang ing endi wae ...