Rotan 6 kothak teh

  • Rattan 6 tea box K606

    Rotan 6 kothak teh K606

    Babagan barang iki Penyelenggara tas teh rotan kayu: Digawe saka rotan, kayu, premium, kayu alami alami iki awet lan apik. Penyelenggara kothak teh ramah lingkungan, bebas BPA, tanpa bahan kimia. Kothak teh rotan kita elegan, awet, lan gampang diresiki, dadi cocog kanggo pawon, kantor, restoran, utawa acara apa wae. 6 kompartemen panyimpenan: kothak teh rotan ing lapangan kalebu wolung kompartemen panyimpenan ukuran sing padha. Kompartemen kapisah iki dirancang kanggo nyimpen ...
  • Rattan 6 tea box J015

    Rotan 6 kothak teh J015

    Babagan barang iki KAYU ACACIA ALAM: Dodo teh diisi karo minyak tanduran bahan panganan kanggo njaga umure dawa lan sekaligus njaga warna lan pola kayu akasia alami. Gunakake dodo iki kanggo ngatur lan nyimpen teh kanthi cara sing elegan. Tutup HINGED: Tutup Hinged gampang dibukak supaya entuk sing luwih gampang; Tutup akrilik sing jelas nggawe gampang kanggo ndeleng apa sing disimpen ing njero. TAMPILAN LAYANAN: Kanthi dhadha kantong teh HTB, pungkasane sampeyan duwe cara sing elegan kanggo ngatur lan nyimpen teh ....