pangilon tembok rotan

  • rattan wall mirror J024

    cermin tembok rotan J024

    Babagan barang iki KUALITAS EKSEKUTIF: Bobot 18lbs! Pangilon kamar mandi rotan ireng nggunakake bahan rotan alami tahan karat premium lan sandhangan kayu padhet, dadi kaca kamar mandhi sing sampurna kanggo bathil. TANPA distorsi: Kabeh kaca kamar mandhi mengkilap nggunakake kaca bening, priksa manawa ora ana gangguan utawa bungkus. DESAIN CERMIN CAMPURAN: Modern lan Sleek, Sederhana nanging elegan. Cermin kamar mandi logam oval 20 × 30 iki duwe krom sing paling dawa, bingkai sing ...
  • rattan wall mirror J035

    cermin tembok rotan J035

    Babagan barang iki RIRIK WAYAH KAYU RUSTIK: Cermin Vanity nggawa karakter desa ing tembok apa wae, dene logam ireng dipasang desain iki corak omah pertanian modern. Gawe sentuhan pedesaan menyang jedhing omah tani nganggo kaca tingar tembok pedesaan iki, pilihan sing cocog kanggo papan sing terinspirasi saka omah modern. KUALITAS LAN LUCU- Kaca pangilon iki dipasang ing bingkai kayu kanthi warna coklat depresi kanggo karakter padesaan. Pangilon digawe saka kaca sing didukung perak 5mm asli yaiku ...
  • rattan wall mirror K415

    cermin tembok rotan K415

    Babagan barang iki, Ruang Mirror Kamar Mandi Sempurna katon luwih gedhe lan luwih padhang, cocog kanggo jedhing, kesombongan, dalan mlebu, kamar turu, ruang tamu, lan liya-liyane. Deleng sing Sederhana & Elegant: Kanthi pinggiran ireng matte, permukaan cermin sing resik lan desain sudhut sing dibunderaké, pangilon iki bakal diwenehi sampeyan rasane gaya. Iki minangka tampilan seni kanthi dhewe. Kokoh lan Awet: Digawe saka pigura MDF sing tahan karat lan kuat lan permukaan rotan alami. Gampang Dipasang: Paket kalebu kabeh sing dipasang horisontal utawa vertikal ...
  • rattan wall mirror K419

    cermin tembok rotan K419

    Babagan barang iki PREMIUM TEMPERED GLASS: kaca tembok ireng digawe saka kaca lan rotan, MDF. Sawise tes, pangilon kaset ireng matte kanggo tembok ora gampang rusak lan nuduhake gambar HD sing padhang tanpa distorsi. Yen sampeyan nggoleki sing luwih praktis lan migunani, dekorasi tembok pangilon ireng iki bakal dadi trik. Bingkai METAL CILIK: Cermin Vanity dipasang ing pigura logam persegi panjang kanthi panel kaca persegi sing ngambang ing sisih pinggir bingkai. Daripada ...
  • rattan wall mirror K631

    cermin tembok rotan K631

    Babagan barang iki DESAIN APA sing PRAKTIKAL: Salah siji saka koleksi kaca spion poros terlaris sing paling laris! Narik suket buntut nganggo pangilon .. Miring munggah utawa mudhun kanggo nyetel amba ndeleng kanggo nggunakake pangilon sing ngadeg utawa lungguh. Uga pangilon pivoting iki dilengkapi bevel 3/4 "sing elegan lan loman. Cocog banget ing estetika jedhing sampeyan, apa wae sing Modern Modern utawa Pedesaan. DIMENSI: Sakabèhé (Kalebu Grommet Pivot): ambane 23 x x 3 ... ...
  • rattan wall mirror K633

    cermin tembok rotan K633

    Babagan barang iki TANPA DIPERLUKAN ASLI: Mirror iki dikirim tanpa instruksi rumit utawa pirang-pirang bagian GAMPANG GAMPANG: Hutton digantung pirang-pirang detik kanthi kabeh gantung hardware lan gantungan logam D-Ring GAYA MODAL: Tampilan seni dhewe, kaca iki bakal dadi bagean sing apik kanggo skema dekorasi omah. Wangun modern lan sisih jero kaca sing diubengi bingkai sing akeh banget menehi cahya lan ambane FUNGSIONAL ING ROOM APA: Gantung ...